Aardappelrecept van de maand juni

Spies van Puur Patat - rozemarijn - spek - ajuin

Spies van Puur Patat - rozemarijn - spek - ajuin

Ingrediënten

1 Puur Patat

2 sneetjes gedroogd spek (4mm dik)

1 takje rozemarijn

2 takjes Tijm

3 blaadjes laurier

50 gr olijfolie

1/2 ajuin

peper

zout

Provençaalse kruiden

Bereiding

  • 1

    Spoel de Puur Patat aardappel af en snij hem in schijfjes van +- 5mm.

  • 2

    Snij het spek in gelijke stukken.

  • 3

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  • 4

    Snij de ajuin in rechthoekjes van 2 op 2,5 cm.

  • 5

    Meng de Puur Patat schijfjes met olijfolie, peper, zout en Provençaalse kruiden.

  • 6

    Rits het onderste van de rozemarijn en snij het fijn. Voeg dit toe onder de Puur Patat schijfjes.

  • 7

    Prik de ingrediënten in volgende volgorde naast elkaar.

    Puur Patat - ui - spek - Puur Patat - laurier - spek

  • 8

    Breng de spies voor 18 min in de oven.

  • 9

    Perfect voor een snelle hap.

Puur Patat - Vinktse Binnenweg 1 - 8700 Tielt
alle rechten voorbehouden- site by Moqo