Aardappelrecept van de maand april

Loaded Puur Patat frietjes

Loaded Puur Patat frietjes

Ingrediënten

1 kg Puur Patat frietjes

300 g pulled chicken

60 g geraspte cheddar kaas

30 g lookmayonaise

40 g bbq saus

40 g gefrituurde ui

40 g zout zure augurk fijn gesneden

5 st Amsterdamse ui

Saté kruiden

Zout

Bereiding

  • 1

    Bak je frieten voor op 160°C gedurende 5 min. Een half uur later op 180°C.

  • 2

    Schud de frietjes tijdens en na de bakbeurt grondig. Zo plakken ze minder aan elkaar en zijn ze minder vettig.

  • 3

    Verwarm de oven voor op 210°C.

  • 4

    Kruid de frietjes af met saté kruiden.

  • 5

    Nadat het pulled checken is opgewarmd, verdeel je dit over de frietjes.

  • 6

    Strooi de geraspte cheddar over het geheel.

  • 7

    Gril de frietjes 5 min in de voorverwarmde oven.

  • 8

    Spuit de bbq saus en lookmayonaise over de frietjes.

  • 9

    Voeg er de augurk en Amsterdamse ui aan toe.

  • 10

    Werk af met gefrituurde ui.

Puur Patat - Vinktse Binnenweg 1 - 8700 Tielt
alle rechten voorbehouden- site by Moqo